Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS

«Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS» Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Health IT Συνέδριο με τίτλο: «Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS», στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (αίθουσα Λεωνίδας Ζέρβας), Αθήνα.  Το συνέδριο διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από τη Boussias Events με επίσημα μέσα επικοινωνίας το HealthDaily και το Netweek, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με το ΗL7 Hellas, την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ) και το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι

Συνέχεια

Ψηφιακός μετασχηματισμός στην Υγεία

Το 11ο Forum Υγείας 2023 με θέμα: «Ψηφιακός μετασχηματισμός στην Υγεία» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. 

Συνέχεια

11ο Forum Υγείας 2023

Την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 11ο Forum Υγείας 2023. Στόχος των συνεδρίων είναι η Δημόσια Συζήτηση για την "Υγεία και την Ανάπτυξη" με έμφαση σε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στη σχέση τεχνολογίας και υγείας αλλά και στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υγεία των πολιτών. 

Συνέχεια

Ψηφιακή Υγεία 2.0 με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον τομέα της υγείας αναδεικνύει νέες δυνατότητες και ωφέλειες για τους πολίτες και τη δημόσια υγεία.
Συνέχεια

Ο ΕΣΠΥ στην Υβριδική Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Η Ψηφιοποίηση στην Υγεία»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει υβριδική ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η ψηφιοποίηση στην Υγεία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 17:00-19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΣΑ.
Συνέχεια

Ο ΕΣΠΥ στην Ημερίδα "Μία 10ετία Φαρμάκου"

Ο κ. Γιώργος Κακουλίδης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας, θα συμμετάσχει στην Ημερίδα "Μία 10ετία Φαρμάκου".
Συνέχεια

Ο ΕΣΠΥ στηρίζει την ταυτόχρονη φυσική διοργάνωση τριών μεγάλων Συνεδρίων του, e-Government Forum, του Digital Health Care και του DPO & ICT Security World

Υπό την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας – ΕΣΠΥ θα πραγματοποιηθούν στις 2 & 3 Νοεμβρίου τρία μεγάλα συνέδρια.
Συνέχεια

HealthIT 2022 – Στρογγυλή τράπεζα με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα Υγείας στη μετα – covid εποχή.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας, Γ. Κακουλίδης και ο αν. Υπουργός Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκης συμμετείχαν στο πολύ ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι με θέμα ΣΔΙΤ & επενδύσεις στην ψηφιακή εποχή.
Συνέχεια

HealthIT 2021 - Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα τις Επενδύσεις και τα νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία στον Τομέα της Ψηφιακής Υγείας

Κάθε χρόνο όπως και φέτος η Boussias σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας διοργανώσαν στις 15 & 16 Ιουνίου διημερίδα για τις εξελίξεις στην Ψηφιακή Υγεία.
Συνέχεια

Σελίδες

Εγγραφή στο Ε.Σ.Π.Υ. RSS

Login

Please login using your credentials received by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×