Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS

«Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS» Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Health IT Συνέδριο με τίτλο: «Ο ψηφιακός Μετασχηματισμός στην εποχή του EHDS», στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (αίθουσα Λεωνίδας Ζέρβας), Αθήνα.  Το συνέδριο διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από τη Boussias Events με επίσημα μέσα επικοινωνίας το HealthDaily και το Netweek, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με το ΗL7 Hellas, την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ) και το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι

Συνέχεια

Ψηφιακός μετασχηματισμός στην Υγεία

Το 11ο Forum Υγείας 2023 με θέμα: «Ψηφιακός μετασχηματισμός στην Υγεία» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. 

Συνέχεια

11ο Forum Υγείας 2023

Την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 11ο Forum Υγείας 2023. Στόχος των συνεδρίων είναι η Δημόσια Συζήτηση για την "Υγεία και την Ανάπτυξη" με έμφαση σε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στη σχέση τεχνολογίας και υγείας αλλά και στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υγεία των πολιτών. 

Συνέχεια

Ψηφιακή Υγεία 2.0 με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον τομέα της υγείας αναδεικνύει νέες δυνατότητες και ωφέλειες για τους πολίτες και τη δημόσια υγεία.
Συνέχεια

Ο ΕΣΠΥ στηρίζει την ταυτόχρονη φυσική διοργάνωση τριών μεγάλων Συνεδρίων του, e-Government Forum, του Digital Health Care και του DPO & ICT Security World

Υπό την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας – ΕΣΠΥ θα πραγματοποιηθούν στις 2 & 3 Νοεμβρίου τρία μεγάλα συνέδρια.
Συνέχεια

Η Πρόκληση των 2,5 δις €. Προτάσεις για την Πρόληψη & Προαγωγή της ΥγείαςΕπιστολή του ΕΣΠΥ προς τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με επιχειρησιακές και οργανωτικές προτάσεις για την Πρόληψη & Προαγωγή της Υγείας των πολιτών.


Συνέχεια

Συνάντηση του ΕΣΠΥ με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας

Πραγματοποιήθηκε στις 25/4/2014 συνάντηση του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας - ΕΣΠΥ (www.espy.org.gr) με τον εμπορική ακόλουθο για τις Νέες Τεχνολογίες & Καινοτομία της Γαλλικής Πρεσβείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι σκοποί του συνδέσμου και οι προοπτικές που έχει η Ελληνική αγορά αναφορικά με την πληροφορική στην υγεία.

Συνέχεια

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κο Άδωνι Γεωργιάδη

Θερμά υποδέχτηκε ο Υπουργος Υγείας, αντιπροσωπεία από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Πληροφορικής Υγείας «ΕΣΠΥ». Εντύπωση προκάλεσε σε όλους του παρευρισκόμενους, η ουσιαστική γνώση σε τρέχοντα ζητήματα του κλάδου καθώς και η άριστη σχέση του Υπουργού Υγείας με θέματα τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων Υγείας όπως η μηχανογράφηση των νοσοκομείων και οι απαιτήσεις του νέου Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).
Συνέχεια
Εγγραφή στο RSS - Δελτία Τύπου